Logotipo oficial CQ Habitat

Política de privacitat

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que, mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, titularitat de CQhabitat, amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per a mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

CQhabitat es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

CQhabitat es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

A la vegada, i en virtut de l’establert en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, CQhabitat informa que podrà utilitzar les adreces electròniques facilitades per remetre-li informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial a les oficines de CQhabitat, situades Av. Esports, 4, 4t 2a, CP. 43540 (La Ràpita) Tarragona acompanyat amb còpia de DNI, o bé mitjançant un correu electrònic adreçat a: info@cqhabitat.com